Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2020 terassikausi on alkanut. Juhannusta edeltävät asennusajat buukataan hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, joten toimi nopeasti!

Teimme 2019 maalis-joulukuussa 51 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua suunnitteluun ja materiaalien valintaan. Tarjouksen saat yleensä seuraavana päivänä viimeistään!

02/02/2020

Terassin rakentaminen talvella on kannattavaa, sillä saamme materiaalit tuntuvasti edullisemmin kuin sesongin aikana. Terassin voi myös rakentaa talvella; lähes aina, kun maa on lumesta vapaa.

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuonna 2015-2020 rakentamistamme terasseista löytyy nyt noin 200:n kohteen  kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Keittiöremontti

Keittiö on kodin sydän. Hyvinsuunniteltu ja toteutettu keittiö palvelee käyttötarkoitustaan, kestää kulumatta vuosikausia ja näyttää hienolta.  Erityisesti keittiön tasojen materiaali ja koneiden määrä ja sijainti kannattaa miettiä tarkkaan ennen ostopäätöksen tekemistä. Asennamme keittiöt kokemuksella ja halutessanne otamme osaa myös suunnitteluvaiheeseen. Pyydä tarjous keittiöremontista!

Keittiö ennen remonttiaKeittiö ennen remonttia

Vanha keittiö purettu ja väliseinä poistettu >avokeittiöVanha keittiö purettu ja väliseinä poistettu >avokeittiö

Ikea- keittiö asennettuna. Kaksio VantaallaIkea- keittiö asennettuna. Kaksio Vantaalla

Uusi keittiö (Mano/Kvik-keittiöt)Uusi keittiö (Mano/Kvik-keittiöt)

 

 

Uusi keittiö asennettu, Mano/Kvik-keittiötUusi keittiö asennettu, Mano/Kvik-keittiöt

Ikea keittiö, Kaivoksela VantaaIkea keittiö, Kaivoksela Vantaa