Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2018 loppukesän ja syksyn terassien asennusaikoja vielä jäljellä!

Teimme 2017 maalis-marraskuussa 47 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua ja tarjous suunnitelmien mukaan. Vielä muutama asennusaika vapaa syyskuusta eteenpäin. Pyydä rohkeasti tarjous!

02/08/2018

Taloyhtiöt huomio! Etsimme pääkaupunkiseudulta 70-luvun kerrostaloyhtiötä pilottihankkeeseen kehittämään kerrostalojen varastotiloja. Teemme hankkeen suunnitelmat ja lopullisen asennustyön maksutta yhden taloyhtiön kanssa. Jos varastojen ahtaus ja toimimattomuus taloyhtiössänne on arkipäivää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin!

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuoden 2018 rakentamistamme terasseista löytyy täydellinen kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneiden varustustelussa tulee ottaa huomioon perheen henkilömäärä. Riittääkö yksi suihku vai pitääkö olla kaksi tai jopa kolme. Kuinka paljon lisäkustannuksia ylimääräisesti suihkusta tulee? Sijoittaako WC-istuimen suihkutilaan vai muualle? Autamme pesutilojen suunnittelussa ja toteutamme suunnitelman urakkahinnalla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista!

60-luvun omakotitalon kylpyhuone purkuvaiheessa60-luvun omakotitalon kylpyhuone purkuvaiheessa

70-luvun kylpyhuone ennen remonttia70-luvun kylpyhuone ennen remonttia

Pesutila remontin jälkeenPesutila remontin jälkeen

Remontoitu kylpyhuone 3x2m kahdella suihkullaRemontoitu kylpyhuone 3x2m kahdella suihkulla

Grohen tuplasuihkut ja UnidrainGrohen tuplasuihkut ja Unidrain