Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2020 terassikausi on alkanut. Juhannusta edeltävät asennusajat buukataan hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, joten toimi nopeasti!

Teimme 2019 maalis-joulukuussa 51 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua suunnitteluun ja materiaalien valintaan. Tarjouksen saat yleensä seuraavana päivänä viimeistään!

02/02/2020

Terassin rakentaminen talvella on kannattavaa, sillä saamme materiaalit tuntuvasti edullisemmin kuin sesongin aikana. Terassin voi myös rakentaa talvella; lähes aina, kun maa on lumesta vapaa.

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuonna 2015-2020 rakentamistamme terasseista löytyy nyt noin 200:n kohteen  kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneiden varustustelussa tulee ottaa huomioon perheen henkilömäärä. Riittääkö yksi suihku vai pitääkö olla kaksi tai jopa kolme. Kuinka paljon lisäkustannuksia ylimääräisesti suihkusta tulee? Sijoittaako WC-istuimen suihkutilaan vai muualle? Autamme pesutilojen suunnittelussa ja toteutamme suunnitelman urakkahinnalla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista!

60-luvun omakotitalon kylpyhuone purkuvaiheessa60-luvun omakotitalon kylpyhuone purkuvaiheessa

70-luvun kylpyhuone ennen remonttia70-luvun kylpyhuone ennen remonttia

Pesutila remontin jälkeenPesutila remontin jälkeen

Remontoitu kylpyhuone 3x2m kahdella suihkullaRemontoitu kylpyhuone 3x2m kahdella suihkulla

Grohen tuplasuihkut ja UnidrainGrohen tuplasuihkut ja Unidrain