Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2020 terassikausi on alkanut. Juhannusta edeltävät asennusajat buukataan hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, joten toimi nopeasti!

Teimme 2019 maalis-joulukuussa 51 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua suunnitteluun ja materiaalien valintaan. Tarjouksen saat yleensä seuraavana päivänä viimeistään!

02/02/2020

Terassin rakentaminen talvella on kannattavaa, sillä saamme materiaalit tuntuvasti edullisemmin kuin sesongin aikana. Terassin voi myös rakentaa talvella; lähes aina, kun maa on lumesta vapaa.

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuonna 2015-2020 rakentamistamme terasseista löytyy nyt noin 200:n kohteen  kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Muuttoremontti

Muuttoremontilla tarkoitamme sellaista remonttia, joka ajoittuu huoneiston oston tai myynnin yhteyteen, tai silloin, kun vuokra-asunnossa vaihtuu vuokralainen. 

Muuttoremontti kannattaa tehdä, kun...

  • vuokra-asunnossa vaihtuu vuokralainen ja uutta vuokralaista ei vielä ole tiedossa. Asunnon pitäminen hyvässä kunnossa edistää uuden pitkäaikaisen vuokrasuhteen solmimista.
  • asunto laitetaan myyntiin ja edellisestä pintaremontista on aikaa useampi vuosi. Asuntojen kysyntä ja tarjonta ovat siinä suhteessa, että lähestytään ostajan markkinoita. Tällaisessa tilanteessa hyväkuntoiset asunnot myydään ensimmäisenä. Remontoidut asunnon hintaa on myös helpompi perustella kuin remontoimattoman. Kokemuksemme mukaan myyntitilanteessa asunnon pintaremonttiin kannattaa laittaa 1-3% asunnon hinnasta.
  • asunto on ostettu, mutta sisäänmuutto on vielä edessä. Mikä sen parempi tilaisuus päivittää asuntoa kuin tehdä se silloin, kun asunto on vielä tyhjillään? Tyhjän asunnon pintaremontti on nopeampi ja halvempi kuin kalustetun ja lisäksi vähentää työntilaajan oman työn määrää selkeästi.

Yleensä muuttoremontilla on tiukka aikataulu ja tätä varten olemme varautuneet tarvittaessa tekemään töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin päivitetään Teidän asuntonne Teidän aikataulunne mukaisesti!

Rivitaloasunnon täydellinen remontti Vantaan Kivimäessä 2012Rivitaloasunnon täydellinen remontti Vantaan Kivimäessä 2012