Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2018 loppukesän ja syksyn terassien asennusaikoja vielä jäljellä!

Teimme 2017 maalis-marraskuussa 47 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua ja tarjous suunnitelmien mukaan. Vielä muutama asennusaika vapaa syyskuusta eteenpäin. Pyydä rohkeasti tarjous!

02/08/2018

Taloyhtiöt huomio! Etsimme pääkaupunkiseudulta 70-luvun kerrostaloyhtiötä pilottihankkeeseen kehittämään kerrostalojen varastotiloja. Teemme hankkeen suunnitelmat ja lopullisen asennustyön maksutta yhden taloyhtiön kanssa. Jos varastojen ahtaus ja toimimattomuus taloyhtiössänne on arkipäivää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin!

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuoden 2018 rakentamistamme terasseista löytyy täydellinen kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Muuttoremontti

Muuttoremontilla tarkoitamme sellaista remonttia, joka ajoittuu huoneiston oston tai myynnin yhteyteen, tai silloin, kun vuokra-asunnossa vaihtuu vuokralainen. 

Muuttoremontti kannattaa tehdä, kun...

  • vuokra-asunnossa vaihtuu vuokralainen ja uutta vuokralaista ei vielä ole tiedossa. Asunnon pitäminen hyvässä kunnossa edistää uuden pitkäaikaisen vuokrasuhteen solmimista.
  • asunto laitetaan myyntiin ja edellisestä pintaremontista on aikaa useampi vuosi. Asuntojen kysyntä ja tarjonta ovat siinä suhteessa, että lähestytään ostajan markkinoita. Tällaisessa tilanteessa hyväkuntoiset asunnot myydään ensimmäisenä. Remontoidut asunnon hintaa on myös helpompi perustella kuin remontoimattoman. Kokemuksemme mukaan myyntitilanteessa asunnon pintaremonttiin kannattaa laittaa 1-3% asunnon hinnasta.
  • asunto on ostettu, mutta sisäänmuutto on vielä edessä. Mikä sen parempi tilaisuus päivittää asuntoa kuin tehdä se silloin, kun asunto on vielä tyhjillään? Tyhjän asunnon pintaremontti on nopeampi ja halvempi kuin kalustetun ja lisäksi vähentää työntilaajan oman työn määrää selkeästi.

Yleensä muuttoremontilla on tiukka aikataulu ja tätä varten olemme varautuneet tarvittaessa tekemään töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin päivitetään Teidän asuntonne Teidän aikataulunne mukaisesti!

Rivitaloasunnon täydellinen remontti Vantaan Kivimäessä 2012Rivitaloasunnon täydellinen remontti Vantaan Kivimäessä 2012