Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2018 loppukesän ja syksyn terassien asennusaikoja vielä jäljellä!

Teimme 2017 maalis-marraskuussa 47 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua ja tarjous suunnitelmien mukaan. Vielä muutama asennusaika vapaa syyskuusta eteenpäin. Pyydä rohkeasti tarjous!

02/08/2018

Taloyhtiöt huomio! Etsimme pääkaupunkiseudulta 70-luvun kerrostaloyhtiötä pilottihankkeeseen kehittämään kerrostalojen varastotiloja. Teemme hankkeen suunnitelmat ja lopullisen asennustyön maksutta yhden taloyhtiön kanssa. Jos varastojen ahtaus ja toimimattomuus taloyhtiössänne on arkipäivää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin!

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuoden 2018 rakentamistamme terasseista löytyy täydellinen kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Laatoittaminen

Siisti laatoitus vaatii huolellisen suunnittelun, tilaan sopivan laatan ja hyvät pohjatyöt. Kun kaipaat kotiisi uutta laattapintaa, niin ota yhteyttä meihin. Teemme laatoitustyötä urakkatyönä. Meiltä onnistuu myös haastavammat työt. Voit jättää kohteestasi ja urakasta tiedot Tarjouspyyntö -sivun kautta.

Uudiskohteen maalaus- ja laatoitustyä Espoo 2015Uudiskohteen maalaus- ja laatoitustyä Espoo 2015

Lammi- kivitalon pääurakointi osoitteessa Tähdenlennonkuja 32, Espoo. Kohteessa laatoitettu noin 150m2 50x50 laatalla lattiat. Lisäksi laatoitettu 2 kylpyhuonetta ja 1 wc.

Urakkaan kuului 270m2 uudisrakennuksen kaikki pintatyöt runkovaiheen jälkeen kohteen luovutukseen.