Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2020 terassikausi on alkanut. Juhannusta edeltävät asennusajat buukataan hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, joten toimi nopeasti!

Teimme 2019 maalis-joulukuussa 51 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua suunnitteluun ja materiaalien valintaan. Tarjouksen saat yleensä seuraavana päivänä viimeistään!

02/02/2020

Terassin rakentaminen talvella on kannattavaa, sillä saamme materiaalit tuntuvasti edullisemmin kuin sesongin aikana. Terassin voi myös rakentaa talvella; lähes aina, kun maa on lumesta vapaa.

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuonna 2015-2020 rakentamistamme terasseista löytyy nyt noin 200:n kohteen  kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Laatoittaminen

Siisti laatoitus vaatii huolellisen suunnittelun, tilaan sopivan laatan ja hyvät pohjatyöt. Kun kaipaat kotiisi uutta laattapintaa, niin ota yhteyttä meihin. Teemme laatoitustyötä urakkatyönä. Meiltä onnistuu myös haastavammat työt. Voit jättää kohteestasi ja urakasta tiedot Tarjouspyyntö -sivun kautta.

Uudiskohteen maalaus- ja laatoitustyä Espoo 2015Uudiskohteen maalaus- ja laatoitustyä Espoo 2015

Lammi- kivitalon pääurakointi osoitteessa Tähdenlennonkuja 32, Espoo. Kohteessa laatoitettu noin 150m2 50x50 laatalla lattiat. Lisäksi laatoitettu 2 kylpyhuonetta ja 1 wc.

Urakkaan kuului 270m2 uudisrakennuksen kaikki pintatyöt runkovaiheen jälkeen kohteen luovutukseen.