Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2020 terassikausi on alkanut. Juhannusta edeltävät asennusajat buukataan hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, joten toimi nopeasti!

Teimme 2019 maalis-joulukuussa 51 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua suunnitteluun ja materiaalien valintaan. Tarjouksen saat yleensä seuraavana päivänä viimeistään!

02/02/2020

Terassin rakentaminen talvella on kannattavaa, sillä saamme materiaalit tuntuvasti edullisemmin kuin sesongin aikana. Terassin voi myös rakentaa talvella; lähes aina, kun maa on lumesta vapaa.

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuonna 2015-2020 rakentamistamme terasseista löytyy nyt noin 200:n kohteen  kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Maalaustyöt

Kun kotisi kaipaa uutta seinäpintaa, niin ota yhteyttä meihin. Teemme maalaustyötä sekä tuntityönä että urakkana. Meiltä onnistuu myös haastavammat työt. Voit jättää kohteestasi ja urakasta tiedot Tarjouspyyntö -sivun kautta.

Pohjatyöt tehtyPohjatyöt tehty

Tikkurila Tunto struktuuriseinäTikkurila Tunto struktuuriseinä

Kerrostalokaksion maalausKerrostalokaksion maalaus

Portaat ennen käsittelyäPortaat ennen käsittelyä

Portaat maalattu BetoluxillaPortaat maalattu Betoluxilla