Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2020 terassikausi on alkanut. Juhannusta edeltävät asennusajat buukataan hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, joten toimi nopeasti!

Teimme 2019 maalis-joulukuussa 51 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua suunnitteluun ja materiaalien valintaan. Tarjouksen saat yleensä seuraavana päivänä viimeistään!

02/02/2020

Terassin rakentaminen talvella on kannattavaa, sillä saamme materiaalit tuntuvasti edullisemmin kuin sesongin aikana. Terassin voi myös rakentaa talvella; lähes aina, kun maa on lumesta vapaa.

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuonna 2015-2020 rakentamistamme terasseista löytyy nyt noin 200:n kohteen  kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntösi tämän sivun kautta, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kuvaile urakka niin tarkkaan kuin mahdollista. Mitä enemmän tietoa urakasta annat, sen tarkemmin pystymme hahmottamaan vaaditun työmäärän ja materiaalien menekin. 

Saat työstämme kotitalousvähennyksen. Teemme työstä aina kirjallisen sopimuksen, joka on molempien osapuolten edun mukaista. Meillä on vastuuvakuutus ja annamme työlle aina takuun.

Fields marked with * are required.