Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2018 loppukesän ja syksyn terassien asennusaikoja vielä jäljellä!

Teimme 2017 maalis-marraskuussa 47 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua ja tarjous suunnitelmien mukaan. Vielä muutama asennusaika vapaa syyskuusta eteenpäin. Pyydä rohkeasti tarjous!

02/08/2018

Taloyhtiöt huomio! Etsimme pääkaupunkiseudulta 70-luvun kerrostaloyhtiötä pilottihankkeeseen kehittämään kerrostalojen varastotiloja. Teemme hankkeen suunnitelmat ja lopullisen asennustyön maksutta yhden taloyhtiön kanssa. Jos varastojen ahtaus ja toimimattomuus taloyhtiössänne on arkipäivää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin!

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuoden 2018 rakentamistamme terasseista löytyy täydellinen kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntösi tämän sivun kautta, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kuvaile urakka niin tarkkaan kuin mahdollista. Mitä enemmän tietoa urakasta annat, sen tarkemmin pystymme hahmottamaan vaaditun työmäärän ja materiaalien menekin. 

Saat työstämme kotitalousvähennyksen. Teemme työstä aina kirjallisen sopimuksen, joka on molempien osapuolten edun mukaista. Meillä on vastuuvakuutus ja annamme työlle aina takuun.

Kentät merkinnällä * ovat pakollisia.