Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2018 loppukesän ja syksyn terassien asennusaikoja vielä jäljellä!

Teimme 2017 maalis-marraskuussa 47 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua ja tarjous suunnitelmien mukaan. Vielä muutama asennusaika vapaa syyskuusta eteenpäin. Pyydä rohkeasti tarjous!

02/08/2018

Taloyhtiöt huomio! Etsimme pääkaupunkiseudulta 70-luvun kerrostaloyhtiötä pilottihankkeeseen kehittämään kerrostalojen varastotiloja. Teemme hankkeen suunnitelmat ja lopullisen asennustyön maksutta yhden taloyhtiön kanssa. Jos varastojen ahtaus ja toimimattomuus taloyhtiössänne on arkipäivää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin!

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuoden 2018 rakentamistamme terasseista löytyy täydellinen kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Toimialue ja erikoisosaaminen

Yrityksemme toimii pääkaupunkiseudulla. Rakennuskokemusta meillä on 1990-luvun alusta asti.

Olemme erikoistuneet asuntojen, omakotitalojen ja julkisten tilojen pintatöihin. Teemme sekä yksittäisiä urakoita kuten kylpyhuone- ja keittiöremontteja että isompia avaimet käteen - urakointia omakotitalorakentajille sisätöiden osalta. Yleensä työmme alkaa, kun omakotitalon runko on pystyssä, katto päällä ja ikkunat ja ulko-ovi asennettu.

Toimenkuvaamme kuuluvat kaikki pintatyöt; siis se osa rakentamisesta, joka jää näkyviin - siinä olemme hyviä. Meiltä onnistuu maalaaminen, levyttäminen, laatoittaminen, listoittaminen, panelointi, rappaaminen, tapetointi, parketin ja laminaatin asennus, kalusteasennukset, saunan rakentaminen, kylpyhuoneet, keittiöt jne.

Lisäksi olemme erikoistuneet liuskekivipintojen ja betonisten kalusteiden tekemiseen sekä sisällä että ulkona. Kesäaikaan rakennamme pääsääntöisesti ulkona; terasseja, aitoja, portteja, piharakennuksia.

Olemme ennakkoperintärekisterissä, joten saat työstämme kotitalousvähennyksen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta

Tutustu kuvagalleriaamme, niin näet osan aikaisemmista töistämme!

Rakennusliike Puro

Y-tunnus: 2747009-6

Postiosoite: Haltiantie 4 A,  01600 Vantaa

Puh: 040-7681282

Sähköposti: info@rakennusliikepuro.fi