Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rakennamme ja remontoimme hyvällä asenteella!2020 terassikausi on alkanut. Juhannusta edeltävät asennusajat buukataan hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, joten toimi nopeasti!

Teimme 2019 maalis-joulukuussa 51 terassia pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Terassien suosio, koko ja vaatimustaso nousee joka vuosi. Oman terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta. Pyydä meiltä apua suunnitteluun ja materiaalien valintaan. Tarjouksen saat yleensä seuraavana päivänä viimeistään!

02/02/2020

Terassin rakentaminen talvella on kannattavaa, sillä saamme materiaalit tuntuvasti edullisemmin kuin sesongin aikana. Terassin voi myös rakentaa talvella; lähes aina, kun maa on lumesta vapaa.

Rakennusliike Puro

                                          Suomalaisen työn puolesta!

Vuonna 2015-2020 rakentamistamme terasseista löytyy nyt noin 200:n kohteen  kuvagalleria Facebookista 'terassit rakennusliike puro' haulla.

Toimialue ja erikoisosaaminen

Yrityksemme toimii pääkaupunkiseudulla. Rakennuskokemusta meillä on 1990-luvun alusta asti.

Olemme erikoistuneet asuntojen, omakotitalojen ja julkisten tilojen pintatöihin. Teemme sekä yksittäisiä urakoita kuten kylpyhuone- ja keittiöremontteja että isompia avaimet käteen - urakointia omakotitalorakentajille sisätöiden osalta. Yleensä työmme alkaa, kun omakotitalon runko on pystyssä, katto päällä ja ikkunat ja ulko-ovi asennettu.

Toimenkuvaamme kuuluvat kaikki pintatyöt; siis se osa rakentamisesta, joka jää näkyviin - siinä olemme hyviä. Meiltä onnistuu maalaaminen, levyttäminen, laatoittaminen, listoittaminen, panelointi, rappaaminen, tapetointi, parketin ja laminaatin asennus, kalusteasennukset, saunan rakentaminen, kylpyhuoneet, keittiöt jne.

Lisäksi olemme erikoistuneet liuskekivipintojen ja betonisten kalusteiden tekemiseen sekä sisällä että ulkona. Kesäaikaan rakennamme pääsääntöisesti ulkona; terasseja, aitoja, portteja, piharakennuksia.

Olemme ennakkoperintärekisterissä, joten saat työstämme kotitalousvähennyksen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta

Tutustu kuvagalleriaamme, niin näet osan aikaisemmista töistämme!

Rakennusliike Puro

Y-tunnus: 2747009-6

Postiosoite: Haltiantie 4 A,  01600 Vantaa

Puh: 040-7681282

Sähköposti: info@rakennusliikepuro.fi